SE

JOBBGUIDEN

Tips o råd till dig som arbetssökande.

 

Det är många saker som måste falla på plats för att det ska bli en matchning mellan dig och ditt drömjobb. Låt inte formaliteter och bagateller förstöra för dig. Vi har använt vår expertis och år av goda rekryteringsprocesser för att ge dig som arbetssökande ett brett utbud av tips och råd, så att du
står bäst rustad när du söker jobb.

761b9cc5-d911-4ac6-bd54-f90182cbbe94

Hur skriver man ett bra CV?

Det finns inget facit på hur ett CV ska se ut, men du bör ändå se till att ta med de mest väsentligadelarna, såsom arbetslivserfarenhet, utbildning och personlig information. Samtidigt är det viktigt attlyfta fram de små detaljerna som gör att ditt CV sticker ut ur mängden i högen av ansökningar.

Läs mer

Intervjufrågor som du kan förbereda dig med

Ska du på en anställningsintervju, skakar av nervositet och undrar vad i hela friden du kan bli fråga dom? Vi har samlat ett gäng vanliga frågor till dig, som du kan tänka på och reflektera kring införintervjun.

Läs mer

Anställningsintervjun

Du har säkert känt den pirrigt nervösa känslan innan du gått in på en anställningsintervju. Mednerverna på helspänn och med stor iver kanske du funderar på hur du ska bete dig på intervjun.

Läs mer

Hur man skriver en bra ansökan!

Du har skrivit och skickat ett antal ansökningsbrev. Du har tagit upp kvalifikationer, skrivit om dinastyrkor och lyft fram din yrkeskompetens. Du har ett läsbart typsnitt och en fet rubrik. Det borde varalätt att komma vidare till en intervju, tycker du. Men ändå fortsätter avslagen att komma.

Läs mer

Bakgrundskoll på sociala medier?

Glöm inte att kolla in ditt digitala fotavtryck innan du trycker "skicka" på ansökningsknappen. Alla seriösa arbetsgivare "googlar" dig. Läs Guros fem heta tips för hur du bör agera i sociala medier.

Läs mer

Så får du ditt drömjobb!

Har du någonsin funderat att du kanske inte är på helt rätt spår i livet? Då kanske det är dags att bytajobb! Vi ger dig bra tips och råd.

Läs mer

Kontakta oss