SE

ÄR NI I BEHOV AV FLER MEDARBETARE?

ingeniør bilder-53

Old ways won't open new doors.

En bra medarbetare är en investering.

Vi arbetar strategiskt och systematiskt för att attrahera kandidater – genom användning av kandidatinsikt, marknadsförståelse, sociala medier och riktade marknadsföringsaktiviteter. Våra rådgivare har gedigen kompetens från sina områden och har byggt upp breda branschnätverk. Vi tror starkt på att specialister attraherar specialister och att det är av stor vikt att prata samma yrkesspråk.

Inte minst är vi måna om att lära känna dig som kund för att skapa en grund för ett gott samarbete. Genom att sätta oss in i ditt företags behov, värderingar, ambitioner och arbetsmiljö, hittar vi rätt kandidater – snabbt och effektiv, oavsett om det är ett kort eller långt vikariat, bemanning eller rekrytering till en fast tjänst.

Samtidigt förstår vi att priset är viktigt för ditt val av rekryteringspartner och vi har därför satt upp en flexibel prismodell, allt för att du ska kunna välja att få hjälp för hela eller delar av processen. Våra lösningar passar alltså oavsett om du är ett litet familjeföretag eller en global aktör.

Det viktiga för oss är att underlätta det som är viktigt för dig.

Behöver du bra personal?


Toptemp är ett av landets största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket gör att vi kan erbjuda kandidater inom en lång rad yrkesområden. Behöver du en ny medarbetare eller behöver du anställa fler arbetstagare - då har vi den personal du söker!
elektro

Rekrytering eller anställning?

Vill du bli kund eller höra mer? Fyll i meddelande här så kommer du att höra från en av våra kundansvariga inom kort. Är det brådskande? Ring oss på +46 76 105 53 52 så pratar vi!