SE

Lediga jobb

Vi fant dessverre ingen stillinger

Hej där! Så roligt att du är nyfiken på våra lediga tjänster! Vi på Toptemp letare efter alltid efter nya familjemedlemmar, vi är en personlig och nytänkande bemannings- o rekryteringsbyrå. Vi söker alltid efter unika, spännande och härliga personligheter till våra team dvs. Toptempare. Vårt mål är att matcha dig med tjänsten du alltid drömt om. Vi välkomnar dig med öppna armar oavsett vem du är, vart i landet du bor och vilka framtidsplaner du har.


Ta gärna en titt på våra lediga tjänster och sök det jobb du gillar bäst. Om du tycker att det är svårt att skriva en ansökan, eller undrar över hur du bäst ska gå tillväga för att göra ett gott intryck i intervjun… Ja, då ska du inspireras av våra tips och råd för att skicka in den bästa ansökan, kika in inläggen bredvid.

Lycka till på din jobbjakt!

Hur skriver du ett bra cv?

Det finns inget facit på hur ett CV ska se ut, men du bör ändå se till så att de mest väsentliga delarna såsom arbetslivserfarenhet, utbildning och personlig information finns med. Samtidigt är det viktigt att framhäva de små detaljerna som gör att ditt CV sticker ut i ansökningshögen.

Läs mer

Så skriver du ett bra personligt brev!

Att skriva en bra ansökan handlar om att peka ut sina kvalifikationer, styrkor, yrkeskompetenser och personlighet. En ansökan fungerar ofta som en intresseväckare, så håll informationen precis och konkret. Det du egentligen vill är att väcka nyfikenheten hos mottagaren, så att hen vill ha in dig ...

Läs mer