SE

Lediga jobb

Vi fant dessverre ingen stillinger

Hej supertalang! Så häftigt att du är nyfiken på våra lediga tjänster! Vi på Toptemp är ingen helt vanlig bemannings- och rekryteringsbyrå, men då kanske du inte heller är en helt vanlig arbetssökande? Det är faktiskt hela vägen in! Vi letar alltid efter unika människor. Människor med riktiga, spännande och intressanta talanger. Utifrån dina önskemål, dina behov och din kompetens hittar vi den tjänst som passar dig.

Ta gärna en titt på våra lediga tjänster och sök det jobb du gillar bäst. Ser vi att du är en bra matchning så återkommer vi inom kort med jobberbjudanden eller kanske förslag på andra spännande företag eller tjänster.

Är du osäker på vad du vill bli, eller hur du ska gå till väga för att säkra ditt drömjobb? Läs mer om våra olika möjligheter under ämnesområden, och se om du hittar något som passar dig? Vi arbetar i en rad olika branscher, och vem vet? Kanske hittar du ett jobb du inte ens tänkt på?

Om du tycker att det är svårt att skriva en ansökan, eller undrar hur du bäst ska gå tillväga för att göra ett gott intryck i intervjun? Ja, då ska du inspireras av våra tips och råd för jobbsökningsprocessen i artiklarna nedan. Om det är något mer du undrar över, skicka gärna ett mejl till oss, eller skicka ett meddelande till oss på sociala medier, så hör du av oss.

Ta en titt på våra artiklar på sidan >

Lycka till på din jobbjakt!

Hur skriver du ett bra cv?

Det finns inget facit på hur ett CV ska se ut, men du bör ändå se till så att de mest väsentliga delarna såsom arbetslivserfarenhet, utbildning och personlig information finns med. Samtidigt är det viktigt att framhäva de små detaljerna som gör att ditt CV sticker ut i ansökningshögen.

Läs mer

Så skriver du ett bra personligt brev!

Att skriva en bra ansökan handlar om att peka ut sina kvalifikationer, styrkor, yrkeskompetenser och personlighet. En ansökan fungerar ofta som en intresseväckare, så håll informationen precis och konkret. Det du egentligen vill är att väcka nyfikenheten hos mottagaren, så att hen vill ha in dig ...

Läs mer