SE

DU KAN LITA PÅ OSS

Jente i telefonen

Toptemp har i snart 30 år jobbat med att matcha rätt kandidat mot rätt jobb.

Hej och hå vad det går! Vi växer så det knakar och vi fick inte plats på kontoret i Göteborg längre. Därför har vi fått vidga våra vyer och öppnat upp ytterligare ett kontor, denna gång i Stockholm. 

Det betyder att vi kan fokusera på oss och våra kollegor i respektive region samt att vi slipper de långa resorna. Allt i enlighet med våra grundpelare people, planet & profit.

Nu när vi utökat konsultgänget som är hos kund och jobbar ökade behovet för fler tjänstemän som arbetar med rekrytering och bemanning. Tillväxten har bidragit till att vi nu kan effektivisera vår verksamhet ytterligare, där vi med kunskap och kvalitet jobbar mot vårt mål att fler ska komma i arbete.

STOCKHOLM

Stephanie Jahn Stephanie Jahn Region manager +46734156622
Erik Kroon Erik Kroon Recruiting & Staffing Assistant +46761427306

GÖTEBORG

Matilda Lindqvist Matilda Lindqvist Recruiting & Staffing Manager +4747692114
Karin Hultberg Karin Hultberg Recruiting & Staffing Assistant +46730886803
Ebba  Daghäll Ebba Daghäll Recruiting & Staffing Assistant +46761055352
Fredrik Larsson Fredrik Larsson Director of sales +46705534700

Var finns vi?📍

Stockholm

Rosenlundsgatan 54, 118 63 Stockholm

Göteborg

Första Långgatan 21, 413 27 Göteborg

 

 

 

 

Du kan lita på oss.

Vi är experter på att vara arbetsgivare och vi tar detta ansvar på största allvar. Det förtroende vi får från våra kunder och medarbetare är något vi värdesätter
mycket högt, och för att upprätthålla detta förtroende arbetar vi kontinuerligt med att säkerställa och värna om deras säkerhet.
Våra system är uppdaterade, effektiva och kompatibla. Systemen säkerställer bland annat att vi inte levererar kandidater som inte har de som krävs
kvalifikationer och certifikat, och två gånger per år granskas vi för kvalitet, miljö och förmåga att driva ett seriöst och kompetent bemanningsföretag – genom Revised Employer, ISO 9001 och ISO 14001. Vi är en transparent partner, och bjuder dig gärna till kom igen revis jon - vår dörr är alltid öppen!
Vi anställer personer med rätt kompetens, utvecklar våra medarbetare, underlättar professionell påfyllning och arbetar systematiskt med kultur och
arbetsmiljö. Vi är stolta över att kunna leverera kvalificerad personal, som är minst lika väl i en arbetsrelation med oss ​​som om de vore
jobbat hårt för dig.
På ett sätt ser vi oss själva som en del av dig. Och då kan bara det bästa förväntas!

GDPR

Din integritet är viktig för oss.


Vi är mycket engagerade i att skydda dig och din personliga information. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här:

 

 

 

Auktoriserat bemannings -och rekryteringsföretag.


En kompetensklassificiering för bemanningsföretag. Grundläggande för att kunna bli auktoriserad är att företaget är arebtsgivar -och branschmedlem i Kompetensföretagen. Därtill måste företaget uppfylla ett antal villkor inom det verksamhetsområde som de söker auktorisation för.

Du kan läsa mer om detta här:

 

ISO CERTIFIERAD

Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.


Vad betyder det här? ISO 9001 ger receptet för hur organisationer i alla lägen ska kunna erbjuda produkter och tjänster som uppfyller de kvalitetskrav som kunderna förväntar sig. Standarden säger något om hur man leder processer och blir effektivare i det man gör. ISO 14001 är världens mest erkända standard för miljöledning. Den fokuserar på hur du kan minska företagets påverkan på miljön.

Har du några frågor?

Har du frågor om dina jobbmöjligheter, ansökningsprocessen eller andra praktiska frågor? Fyll bara i detta formulär så blir du kontaktad av rätt person.