SE
HEJ,
ARBETSSÖKANDE!
 
 

Är du på jakt efter ett nytt jobb?

Toptemp är ett av de större bemannings- och rekryteringsföretagen i Skandinavien. Vi kan lova dig häftiga möjligheter och spännande yrken – oavsett om du vill jobba på större byggen, på resande fot, på ett lokalt företag eller på ett storslaget projekt.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
TopTemp sverige ansatt

Lära känna oss!


Visste du att vi inte bara är ett stort rekryterings- och bemanningsföretag, utan att vi dessutom erbjuder tjänster inom rådgivning, marknadsföring och CRM-lösningar för rekrytering?

Vi är väldigt stolta över detta, för det betyder att vi varje år får möjligheten att hjälpa tusentals människor. Vi erbjuder ett brett utbud av jobb inom de flesta sektorer; allt från IT och teknik till kontor och administration, ekonomi och finans, lager och logistik, elektroteknik, marknadsföring, kundservice, hotell, restauranger och catering.

Läs jobbguiden

Hur skriver du ett bra cv?

Det finns inget facit på hur ett CV ska se ut, men du bör ändå se till att ta med de mest väsentliga delarna, såsom arbetslivserfarenhet, utbildning och personlig information. Samtidigt är det viktigt att lyfta fram de små detaljerna som gör att ditt CV sticker ut ur mängden i högen av ansökningar.

Läs mer

Hur fixar man anställningsintervjun?

Du kommer säkert att känna den pirrigt nervösa känslan innan du går in på anställningsintervjun. Med stor iver och nerverna på helspänn kanske du funderar på hur du ska bete dig på intervjun för att prestera ditt yttersta och samtidigt sticka ut ur mängden.

Läs mer

Så skriver du ett bra personligt brev!

Att skriva en bra ansökan handlar om att poängtera sina kvalifikationer, styrkor, yrkeskompetenser och sin personlighet. En ansökan fungerar ofta som en intresseväckare, så håll informationen kort och koncis. Det du egentligen vill är att väcka nyfikenhet hos mottagaren, så att hen vill bjuda in ...

Läs mer

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS

Skärmavbild 2023-02-01 kl. 08.50.42
eltel_logo-2715040354

KONTAKTPERSONER

Karin Hultberg Karin Hultberg Recruiting & Staffing Consultant +46730886803
Ebba  Daghäll Ebba Daghäll Recruiting & Staffing Consultant +46761055352
Matilda Lindqvist Matilda Lindqvist Recruiting & Staffing Manager +46761421547

Har du några frågor?

Har du frågor om dina jobbmöjligheter, ansökningsprocessen eller andra praktiska frågor? Fyll bara i detta formulär så blir du kontaktad av rätt person.